Natuurlijk ventileren. Houd de warmte buiten! | Zeewolde Actueel | Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

2022-05-22 00:47:47 By : Mr. VINCE TANG

FLEVOLAND - Het zomerse weer zorgt voor veel warmte in huis. Ventilatie helpt om deze warme lucht op een natuurlijke wijze uit huis te krijgen. In plaats van het kiezen voor elektrische ventilatie, kun je beter aan het eind van de dag de deuren tegen elkaar open zetten zodat er frisse en koele lucht binnenstroomt.

Schone lucht in huis is noodzakelijk voor je gezondheid. Tips om de warmte buiten te houden bij hoge temperaturen buiten:

- Doe overdag de gordijnen dicht - Plaats zonwering aan de buitenkant - Doe ramen overdag dicht en open de ramen in de avond en nacht zodat koelere lucht kan binnen stromen - Gebruik niet teveel apparaten die veel warmte afgeven in huis, en kook bijvoorbeeld niet uitgebreid een warme maaltijd.

Energieloket Flevoland geeft tips hoe je de ventilatie in jouw huis kunt checken en verbeteren.  

Meer informatie: www.energieloketflevoland.nl, of via de chat, mail (energieloket@nmfflevoland.nl) of telefoon (0320-252004). 

Op alle woensdagen tot oktober zijn de tuin en galerie van Anna Kroes open voor publiek.

ZEEWOLDE – Met een miniconcertje voor de winkel van De Leeuw Tweewielers zorgden de Zingende Dames donderdagmiddag 19 mei voor een passende afsluiting van hun project ‘Lichtp..

ZEEWOLDE - Vertegenwoordigers van diverse scholen en schoolbesturen hebben donderdagmorgen 19 mei in RSG Levant de intentie uitgesproken en schriftelijk ondertekend dat zij v..

ZEEWOLDE - Mike Kastrop is de beste praktijkopleider van Nederland voor het jaar 2022. Dat maakten minister van OCW Robbert Dijkgraaf en voorzitter van Samenwerkingsorganisa..

ZEEWOLDE - Het evenement Beleef Puur Zeewolde gaat dit jaar helaas op zaterdag 4 juni niet door! Reden daartoe is dat het aantal deelnemers fors achterblijft bij voorgaande jaren.

FLEVOLAND - Wandelen, netwerken en de buitenkunst van Zeewolde bekijken! Dat is wat bijna 20 ondernemers met de Bedrijfskring Zeewolde (BKZ) op 18 mei hebben gedaan. Twee le..

ZEEWOLDE - Het beeld van de drie schaatsers op het pleintje op de hoek van de Westergo en de Flevoweg is vernield. Eén van de drie schaatsers is bij de enkels afgezaagd en e..

REGIO - Ook al dalen de inbraken en inbraakpogingen al jaren op rij, en werd dit door al het thuiswerken nog versterkt, àls er bij je wordt ingebroken dan is de impact groot...

ZEEWOLDE – Om meer mogelijkheden te bieden om te recreëren op en langs het water, bijvoorbeeld om een hengel uit te gooien, is 21 april het hekwerk langs de Waterlinie (de vi..

ZEEWOLDE — Woensdag 18 mei was het 65 jaar geleden dat Evert Pluim en Meta Pluim – Ockhuizen elkaar het jawoord gaven. “Maar we hadden daarvoor óók al vijf jaar verkering”, ..

REGIO - Het Prins Bernhard Cultuurfonds start een nieuwe, landelijke campagne om geld op te halen voor het Nederlandse verenigingsleven. Deze komt in de plaats van de jaarli..

ZEEWOLDE – In een woning aan de Nekkeveldweg brak dinsdag 17 mei rond kwart voor acht ’s avonds brand uit.

ZEEWOLDE - In slechts 3 dagen tijd onderging DekaMarkt Zeewolde een flinke metamorfose. Donderdag 19 mei ging de vernieuwde supermarkt in de Polderwijk weer open.

ZEEWOLDE – Basisschool De Regenboog/Christiaan Huygens houdt dinsdag 24 mei a. s

HARDERWIJK - Ziekenhuis St Jansdal Harderwijk organiseert op donderdagavond 16 juni 2022 een avond voor partners van (ex) borstkankerpatiënten. Het doel van de avond is om e..

ZEEWOLDE - Dartteam Klaar Nu! uit Zeewolde, momenteel spelend in de 3e divisie van de Dart Bond Midden Nederland, zoekt gezellige, gemotiveerde en getalenteerde spelers om he..

Regenboog en Christiaan Huygens vragen aandacht voor Elizabeth en spierziekte ALS

In the picture 490 met Martijn Thiele

Koe op bezoek bij basisschool de Toermalijn

College wil nog beter afval scheiden gaan belonen

Koningin Máxima bezoekt waterscouts op Scoutinglandgoed Zeewolde

© Copyright BrugMedia Het is niet toegestaan teksten, foto’s of enig onderdeel van deze website over te nemen of te verspreiden zonder uitdrukkelijke toestemming van de uitgever. Gemaakt met behulp van