Mendel Peereboom naar Indivipro - Interieurjournaal.com

2021-12-14 16:41:38 By : Ms. Amy Wu

Mendel Peereboom (foto) is de laatste 15 jaar werkzaam bij de Forest Group (gordijnsystemen) als commercieel manager. Per 1 april maakte hij de overstap naar Indivipro in de functie van sales director. Dit bedrijf is gevestigd in Enter.

The Forest Group, onderdeel van Bosgoed holding, is een internationale leverancier van onder meer KS-rails. Indivipro is een internationale stoffengroothandel, importeur van Nature Deco en Lutron. Het bedrijf heeft ook een eigen werkplaats. Er zijn verschillende collecties ontworpen door ontwerpers als Marcel Wolterinck en Francois Hannes. Het overgrote deel van de gordijncollectie wordt gemaakt bij een gerenommeerde Italiaanse weverij, die vrijwel uitsluitend het topsegment bedient.

Carpetlinq is onderdeel van Indivipro, dat een breed assortiment karpetten en vloerkleden heeft. Het bedrijf heeft een showroom in het ETC Design Center Europe in Culemborg.

www.indivipro.nl www.forestgroup.com

Nieuws, interieur, inrichting, residentieel, wonen, woning, stof, stoffering, textiel, gordijn, project, stoffering, beroepskleding, ophanging, rails, roede, raambekleding, raamdecoratie, rolgordijn, plissé, verkoop, confectie, groothandel, groothandel, verstijving, golf, plooi, ponstang, smart home, ks, peereboom, homey, etc, etc design center, #forest, #indivipro, #ks, #carpetlinq, #etcdesigncenter, #etcexpo.

Ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws in je mailbox!

Vul je e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van jouw voorkeuren.