Luxaflex vernieuwt Silhouette Shades - Interieurjournaal.com

2021-11-29 07:15:58 By : Ms. Kate Law

De basiscollectie Silhouette Shades van Luxaflex kenmerkt zich door exclusieve stoffen en zachte lichtfiltering. Bij de nieuwe stof Clearview ligt de focus op vrij zicht naar buiten en het beschermen van vloeren, meubels en kunstwerken tegen UV-straling.

Afhankelijk van de stof en kleur bestaat Silhouette Shades Clearview uit een ragfijne witte voorkant en een zeer transparante voile aan de achterkant. De kenmerkende lamellen kunnen subtiel tuimelen en het zonlicht door de kamer verspreiden. Hiermee zorgt de binnenzonwering voor een kristalhelder zicht door het raam. De collectie wordt standaard geleverd met de snoerloze en kindvriendelijke en Smartcord bediening, maar ook Literise, een eindeloos snoer, behoort tot de mogelijkheden. Er is keuze uit de nieuw toegevoegde 50 mm brede lamellen voor kleine tot middelgrote ramen en de reeds bestaande 75 mm lamellen voor extra grote ramen in een verscheidenheid aan commerciële tinten.

Ook is de Silhouette Shade te koppelen aan het slimme besturingssysteem Powerview Automation. Hierdoor is de raamdecoratie te bedienen vanaf een smartphone, Pebble Remote of via een spraakassistent.

www.artex.hde.nl www.luxaflex.be www.luxaflex.nl

Nieuws, interieur, wonen, project, raamdecoratie, raambekleding, jaloezieën, jaloezieën, lamellen, plissés, duette, zonneschermen, rolgordijnen, gordijn, zonwering, vouwgordijnen, buitenzonwering, terras, buiten, overkapping, automatisering, domotica , #luxaflex, #silhoutteshades

Ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws in je mailbox!

Vul je e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van jouw voorkeuren.