Luxaflex vernieuwt Duette Shades - Interieurjournaal.com

2021-11-29 07:03:22 By : Ms. zhou Allen

De ontwerpers van Luxaflex hebben zich voor de nieuwe collectie laten inspireren door de laatste kleur- en designtrends voor interieurs. Van subtiele pastelkleuren tot natuurlijke looks en inspirerende patronen voor antieke of moderne woningen: voor elke stijl is er een passende look. De nieuwe metallic designs laten de stoffen licht glinsteren zodra het daglicht binnenkomt. De duurzame materialen die voor Duette Shades worden gebruikt, zijn onder andere Cradle to Cradle ® gecertificeerde stoffen en materialen.

De nieuwe collectie heeft een honingraatstructuur, die ervoor zorgt dat het daglicht op een natuurlijke manier subtiel wordt gefilterd. Daarnaast zijn de producten zeer geschikt voor ruimtes die verduisterd moeten worden, zoals de slaapkamer. De dubbele plooien zorgen ervoor dat het licht buiten blijft en geven een ruimte ook een zeer strakke, rijke en elegante uitstraling.

De producten passen perfect bij bijna alle raamsoorten, vormen en maten. Indien u kiest voor de top down bottom up optie kunnen de raambekledingen van boven en onder geopend worden, zodat de gewenste hoeveelheid licht en privacy gekozen kan worden. Duette Shades is op afstand te bedienen met Powerview® Automatisering, een draadloos en kindvriendelijk systeem waarmee alle raamdecoratie wordt aangestuurd via een Pebble, een app of spraakbesturing door koppeling met een domoticasysteem.

De nieuwste stoffen bieden een nog betere warmteafvoer en isolatie, waarbij sommige stoffen een energielabel A++ hebben. Bovendien zijn de producten geluidsabsorberend en helpen ze echo's van harde materialen zoals vloeren, wanden en glas tot 60% te verminderen. De honingraatstructuur houdt in de winter de warmte binnen en de kou buiten, terwijl de zonwering in de zomer de warmte buiten houdt. Dit vermindert natuurlijk het energieverbruik.

Nieuws, interieur, wonen, project, raamdecoratie, raambekleding, jaloezieën, jaloezie, lamellen, plissé, duette, tinten, rolgordijn, gordijn, zonwering, vouwgordijnen, buitenzonwering, terras, buiten, luifel, automatisering, thuis automatisering, cradletocradle, warmtereflecterend, #luxaflex , #duetteshades, #powerview

Ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws in je mailbox!

Vul je e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van jouw voorkeuren.