Langer thuis blijven wonen dankzij het slimmer maken van je ... - De Limburger

2022-06-25 05:45:37 By : Ms. Lorna Guo

16-06-2022 om 13:51 door Twenty Four Webvertising

Is je huis slimmer maken de oplossing voor ouderen om langer thuis te blijven wonen? Ouderen moeten vaak verhuizen naar een seniorenwoning of een verzorgingstehuis na het ontstaan van gezonds en/of ouderdomsklachten. Dit komt vaak omdat de huizen niet aangepast zijn naar de omstandigheden. Met het slimmer maken van je woning door nieuwe technologieën is thuis wonen niet meer wat het was. Poweredblinds speelt hierop in door het aanbieden van elektrische zonwering voor binnen.

Smart Home: het nieuwe wonen Eén druk op de knop en alles wordt automatisch gedaan. Met Smart Home kun je meerdere slimme diensten bedienen via een app, afstandsbediening of met je stem. Door de onzichtbare en draadloze motor van Somfy bestuur je de zonwering van Poweredblinds automatisch. Na het één keer instellen van slimme regels op basis van bijvoorbeeld zonsopgang en zonsondergang of handige timers van de (rol)gordijnen, hoef je ze nooit meer handmatig aan te passen. De zonneschermen koppel je aan je Smart Home en bestuur je vanaf nu op elk moment vanaf elke plek in je woning. Dit maakt een woning gebruiksvriendelijker en daarmee ook mogelijk om langer thuis te blijven wonen.

Veilig en tegelijkertijd duurzaam Automatische gordijnen van Poweredblinds zijn de oplossing voor ouderen die zich veilig willen voelen in hun huis. Je kan de gordijnen instellen dat ze openen en sluiten wanneer je dat wilt. Zelfs wanneer jij niet thuis bent. Het lijkt dan alsof er iemand thuis is, een stuk veiliger dus. Daarnaast kan je de gordijnen instellen dat ze reageren op weeromstandigheden (zoals veel of weinig zon, regen). Nooit meer onnodig je verwarming of airco aan. Ideaal voor ouderen die in hun eigen huis oud willen worden.

Magie in huis Het ‘thuis’-gevoel in een woning is belangrijk voor ouderen om thuis te blijven wonen. Bij Powerblinds stel je de raamdecoratie – rolgordijnen, jaloezieën en plisségordijnen - zo samen dat het smelt met je interieur. De zonwering wordt altijd op maat gemaakt, is beschikbaar in verschillende kleuren en verkrijgbaar in verschillende stoffen met ieder een eigen textuur en werking. De ene stof is bijvoorbeeld semi transparant, de andere grotendeels verduisterend en de andere volledig 100% verduisterend (voor bijvoorbeeld de slaapkamer). Mixen van de verschillende zonwering kan ook. Zo speel je met licht en creëer je een ‘thuis’-gevoel in de woning. Voor meer informatie over producten bekijk dan de Poweredblinds website.

Poweredblinds als bedrijf Poweredblinds is een specialist in elektrische zonwering voor binnen. Het is belangrijk dat onze klanten kunnen genieten van comfort, woonplezier en veiligheid. Door een combinatie van design, functionaliteit en respect voor de planeet, ontwikkelen wij innovatieve producten voor jong en oud. Al onze elektrische zonweringen voor binnen worden bestuurd door een Somfy motor. Voor meer informatie over Somfy of elektrische raamdecoratie (zoals rolluiken) voor buiten bekijk Somfy.nl.