Klap het zonnescherm maar uit: 5 x de mooiste zonwering voor in je tuin

2022-06-25 05:51:14 By : Mr. aron chou

Aangeboden door Markant Zonwering, Rolluiken & Buitenleven BV

Het zonnetje schijnt, de temperatuur stijgt en jij zit met een drankje op een koele plek in de tuin. Tenminste, als je een goede zonwering hebt. Kan jouw tuin wel een fijne relaxplek gebruiken? Check deze vijf coole overkappingen en laat je inspireren.

Een fijne zitplek in de tuin zorgt voor een instant vakantiegevoel. Dat kan jij vast wel gebruiken na het afgelopen jaar! Al helemaal als je van plan bent om een reis naar het buitenland deze zomer uit te stellen. Met een lamellendak, pergola of veranda (met glaswanden) van Markant Zonwering geniet je oneindig van zomerse dagen in de tuin.

Bekijk hier het complete aanbod zonwering voor jouw tuin.

De V642-Tumba is de allernieuwste verandazonwering van Verano. Deze pergola is een vrijstaande terrasoverkapping op twee palen met in- en uitschuifbaar doek. Het doek is zonwerend, waterafstotend en weersbestendig. Daardoor gaat het lekker lang mee.

Bekijk hier de pergola’s.

De lamellen van deze overkapping zijn 150 graden te draaien. Zo stel je de behoefte aan warmte, ventilatie en bescherming perfect af op alle weersomstandigheden. Onder de aluminium constructie van de B150 outdoor living van Brustor kan je vanaf de eerste lentedagen tot laat in het najaar heerlijk toeven.

Check hier de opties met lamellendaken.

De meest verkochte terrasoverkapping is volgens Markant Zonwering de V905 – Iseo. Deze fijne veranda past in iedere tuin en je zit lekker beschut tegen weer en wind. Je tuinmeubelen staan alle seizoenen droog dus je kunt letterlijk altijd buiten zitten.

Bekijk hier de veranda’s.

Deze overkapping gooi je lekker open als je dat wilt dankzij de glazen schuifdeuren. De stijlvolle veranda gebruik je het hele jaar door en past in elke tuin. Er is een geïntegreerde hemelwaterafvoer in één van de staanders en je kan zelfs LED-verlichting laten inbouwen. Luxe!

Bekijk hier de glazen veranda’s met glas.

Rol jij bij de eerste zonnestraal het liefst een zonnescherm uit? Bij Markant Zonwering stel je jouw persoonlijke keuze samen met kleur, afmeting en mogelijkheid voor een knikarmscherm. Een van de populairste zonneschermen uit de collectie is deze Ipanema V280. De Verano Ipanema is compleet beschermd tegen alle weerstoestanden. De buis waarin het doek wordt opgerold is weggewerkt in een cassette, waardoor dit zonnescherm heel rustig oogt.

Wil jij ook graag een mooie zonwering in jouw tuin? Neem contact op met Markant Zonwering en vraag naar de mogelijkheden.

Linda Peters woont bijna vier jaar met haar man en dochter in hun huis op de Orthen. Ze staan met…

Aangeboden door Het Noordbrabants Museum

Aangeboden door Het Noordbrabants Museum

TUINSESSIES is terug! Deze artiesten zie je deze zomer in Den Bosch

Aangeboden door Het Noordbrabants Museum

Het Muntelbolwerk: foto’s van toen en nu

Aangeboden door Het Noordbrabants Museum

Blijf op de hoogte van alles uit Den Bosch

© 2022 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden