Hailey Bieber draagt muiltjes met blokhak, nieuwe zomerschoen?

2022-06-25 05:49:44 By : Ms. Nicole LEI

Alles wat ze draagt verandert immers in een nieuwe hype, toch?

Dat Hailey Bieber er een grote schoenencollectie op nahoudt geloven we maar al te graag (hallo, lichtelijke jaloezie!). Haar smaak in schoenen varieert behoorlijk: zo wordt ze niet alleen gefotografeerd met de nieuwste sneakers, maar ook met laarzen, boots en hakken. Op die laatste categorie zoomen we nu even in, want Hailey werd onlangs gefotografeerd met zwarte muiltjes. En wij voorspellen dat deze groots gaan worden deze zomer.

Hailey Bieber staat bekend om haar fantastische streetstylelooks. Veel outfits die ze draagt veranderen al snel in 'n splinternieuwe trend, en wij vermoeden dat haar zwarte muiltjes als volgende aan de beurt zijn. Ze combineerde de waanzinnige schoenen vorige week in New York met een verrassende outfit: niet zozeer streetstyle, eerder chique.

Zo droeg ze een 16Arlington jurk met hakken van een van haar favoriete merken: Gia Borghini. Dit paar komt uit de meest recente collectie van de ontwerper, die ze in samenwerking met Rosie Huntington-Whiteley op touw zette. Hailey ging voor een paar zwarte linnen muiltjes met hoge hakken, met een hoekige vierkante neus en een enkele riem die over haar voet valt. Het perfecte exemplaar voor deze zomer.

Aangezien het merk aardig populair is bij sterren en je niet meteen (compleet) failliet gaat bij een aankoop, voorspellen we dat deze muiltjes de volgende It-schoenen gaan worden. Al helemaal nu Hailey ze heeft gedragen, natuurlijk. Dus wees er snel bij, voordat je straks achter het net vist.

Shop hieronder het paar van Hailey Bieber en andere vergelijkbare muiltjes: