Haal overdag voldoende licht in huis met een velux dakraam en combineer  met een velux rolgordijn voor een optimale nachtrust - DordtCentraal | Gratis huis-aan-huis-krant voor Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht.

2022-07-23 09:00:30 By : Mr. Qiang Li

reageer als eerst vr 22 jul 2022

Het velux dakraam is al 75 jaar een begrip. Het raam heeft een mooie strakke uitstraling en biedt verschillende interessante voordelen zoals ventilatie en isolatie, voldoende natuurlijke lichtinval, een optimaal uitzicht en meer optische ruimte. Het bedrijf ontwikkelt producten die duurzaam zijn en zorgen voor het ultieme wooncomfort. Ontdek in dit artikel waarom Velux producten al jaren lang zo succesvol zijn en de unieke voordelen.

Wist je dat natuurlijk daglicht veel invloed heeft op je werk en leefomgeving en zelfs op je gemoedstoestand? Het velux dakraam is dé oplossing voor het creëren van een natuurlijke lichtval op een zolderkamer. Omdat deze ramen op een schuin dak worden geplaatst, komen er automatisch meer zonnestralen binnen, wat zorgt voor voldoende daglicht in de gehele ruimte en een prachtig uitzicht. Een dakraam zorgt er immers voor dat je vanuit huis de mooiste wolkenpartijen, zonsondergangen en sterrenhemels kunt aanschouwen. Dit heeft een positieve invloed op je stemming en draagt bij aan een gezond dag en nachtritme.

Het dakraam zorgt er daarnaast voor dat je de zolder of bovenruimte voor meerdere doeleinden kunt gebruiken dan alleen als donkere opslagplaats. Je verrijkt je woning omdat je een volwaardige leefruimte creëert met voldoende licht om te werken, te studeren of creatief bezig te zijn.

De dakramen zijn kwalitatief zeer hoogwaardig en duurzaam dus gaan jarenlang mee. Ze zijn van stevig materiaal zoals sterk kunststof of grenenhout in combinatie met de beste kwaliteit drielaags glas voorzien van HR-veiligheidsbeglazing, dat jarenlang meegaat en eenvoudig in het gebruik is. Je kunt regelmatig frisse lucht naar binnen halen en isoleren door middel van het gemakkelijk openen en sluiten van de bedieningshandgreep. Ook sluit het raam goed af via een slim sluitingssysteem dat zorgt voor een uiterst goede isolering die de warmte binnenhoudt. Dat scheelt energiekosten! Je kunt je dakraam eenvoudig bestellen via de website van Dakraampje. Zij zijn dé specialist op het gebied van ramen en raamdecoratie.

Naast dakramen verkoopt de website van Dakraampje ook het bekende velux rolgordijn in verschillende uitvoeringen, voor allerhande doeleinden. Een zeer geschikte combinatie met het dakraam om de kamer bij te fel zonlicht of in de slaapkamer van optimale verduistering te voorzien. Dat zorgt voor een optimale nachtrust. Om te voorkomen dat muggen en andere insecten binnenvliegen is het Velux insectenhor een mooie optie, op maat verkrijgbaar en aansluitend op het raam. Kortom: profiteer van alle voordelen van een raam en rolgordijn combinatie die aansluit op jouw schuin dak, en ontdek direct het uitgebreide online assortiment bij dakraampje!

5 mogelijkheden voor wie geld wil verdienen met crypto

Gebruik van rush poppers neemt toe in Nederland

Kies voor een rugzak die een leven lang mee kan gaan zoals een Eastpak en profiteer van duurzaamheid en comfort

Haal overdag voldoende licht in huis met een velux dakraam en combineer  met een velux rolgordijn voor een optimale nachtrust

Deze aanpassingen verhogen de waarde van een huis

Steeds vaker letsel onder e-bikers en scooterrijders bij aanrijding

DRECHTSTEDEN –  De FNV en het CNV hebben een akkoord bereikt met Blue Amigo (voorheen Waterbus) over een cao. In ...

DORDRECHT – De GGD’en zijn door minister Kuipers gevraagd om in het kader van de komende coronavaccinatiecampagne in het najaar ...

06-07-2022 Sija Valk – Van Herwijnen

06-07-2022 Josephine Senders – Goulooze

06-07-2022 Hendrik Jan Tazelaar

06-07-2022 Pieter Cornelis Luyendijk

06-07-2022 Nellie Brand – Nispeling

06-07-2022 Aafke van der Laan – Schepers

20-07-2022 Marco Gerardus Adrianus Aanen

06-07-2022 Flora van Arkel – Hazebroek

06-07-2022 Johanna Wilhelmina Albertina Stijns – van Dassen