Decokay Elenbaas Noom gaat nieuwbouwen

2022-07-02 05:23:34 By : Ms. Ruth Zhang

Decokay Elenbaas Noom gaat nieuwbouwen. Het Zeeuwse familiebedrijf, dat drie vestigingen heeft, bouwt min of meer tegenover haar huidige Thoolse (huur)pand een winkel van meer dan 1000m2 met aangrenzend een magazijn van 300 m2. Volgende week gaat de eerste paal van het energieneutrale pand de grond in. Bouwbedrijf Jos Vrolijk is de hoofdaannemer. Architect Leo Walpot heeft het pand getekend.

Decokay Elenbaas Noom heeft vestigingen in Vlissingen, Goes en Tholen en zo'n 20 mensen in dienst. Het is naar eigen zeggen een van de meest complete woonspecialisten in de regio. Het ruime aanbod bestaat uit verf en verfmaterialen, vloeren waaronder laminaat, pvc en tapijt, behang, gordijnen en raamdecoratie met onder andere shutters, jaloezieën, horren, duettes, plissés, rol- en vouwgordijnen, multishades, duorolgordijnen, schuifdeurkasten, rolluiken, garagedeuren, overkappingen en buitenzonwering zoals rolluiken, markiezen, uitvalschermen en screens. Verkoop kozijnen Directeur Jan Elenbaas meldt dat Decokay Elenbaas Noom nu ook start met de verkoop van kozijnen. "Dat doen we uit vraag van de consument. Het verduurzamen van woningen staat hoog in het vaandel, met diverse productgroepen spelen we hier al optimaal op in, kozijnen is de volgende stap", aldus Elenbaas. "We luisteren goed naar onze klanten, nu we de ruimte krijgen geven we hier met deze productgroep gehoor aan", voegt hij er nog aan toe.

"De verhuizing in Tholen is geboren uit het feit dat de winkels in Vlissingen en Goes veel groter zijn, en wij dit aanbod graag met de consument willen delen op Tholen. We hebben veel meer in huis dan dat we nu op de huidige locatie in Tholen presenteren", aldus Elenbaas.

Meer informatie: Decokay Elenbaas-Noom www.elenbaasnoom.nl 

Publicatiedatum: wo 16 mrt 2022 Auteur: Leo Elenbaas © Wonen360.nl

Alle velden die gemarkeerd zijn met * moeten worden ingevuld.

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier

Ander nieuws uit deze sector:

<< Terug | Wonen360.nl

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.