De Karwei raamdecoratie adviseur komt gratis bij je thuis! Extra gratis service bovenop de al bekende service van de bouwmarkt

2021-11-29 06:43:56 By : Mr. Bei Chen

ZEVENAAR - Gordijnen of andere raamdecoratie kiezen bij Karwei in Zevenaar is nog leuker dan ooit! In diverse winkels worden de laatste trends gepresenteerd.

Duidelijk en duidelijk. Met het advies van de specialist kan de klant een goede keuze maken uit een gigantisch assortiment. En... Karwei Zevenaar maakt het de klant nog makkelijker: u kunt een afspraak maken met de Karwei adviseur voor gratis advies en metingen aan huis!

Bouwmarktmanager Patrick van Tol is trots deze extra service te kunnen bieden. “Onze raamdecoratieadviseur komt met de speciale Karwei-bus bij de klant thuis. Hij heeft allerlei stalen bij zich en je kunt thuis de juiste stof, materiaal en kleur kiezen. Bij deze service hoort ook het opmeten, gratis! Het product wordt dan op maat gemaakt door de leverancier en kan worden opgehaald bij de bouwmarkt of thuisbezorgd.” Deze extra service van Karwei Zevenaar geldt voor de inkoop van alle soorten raamdecoratie: van tussen-, rol- en plisségordijnen tot diverse rolgordijnen op maat. “Zo wordt de klant prettig ontzorgd en krijgt hij uitstekend advies van onze deskundige adviseur. Deze gratis service geldt voor ons hele uitgebreide merkenassortiment”, zegt Patrick van Tol. “Als de klant ook gebruik wil maken van onze montageservice, vraag dan in de winkel naar de mogelijkheden.”

Wilt u een afspraak maken? Dit kan via internet: www.karwei.nl/advies-aan-huis of kom naar bouwmarkt Karwei, Edisonstraat 20a, Zevenaar.