Bece introduceert nieuwe collectie - Interieurjournaal.com

2022-05-22 00:44:29 By : Ms. Cassiel Zhou

Foto 1 t/m 3: Dupligordijnen - Foto 4 t/m 6: Plisségordijnen

Ontdek de unieke stoffen, fijnste structuren en laatste trendkleuren van de nieuwe collectie plisségordijnen en dupligordijnen van Bece® . De collectie van dit merk van B&C Raamdecoratie uit Nunspeet bevat veel luxe stoffen met een fijne structuur tot grof geweven stoffen. De kleuren variëren van fijne pastellen tot verschillende tinten zwart. Ook is er de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende afwerkingen, montage-opties en bedieningen.

  Een voordeel is dat alle duplistoffen vochtbestendig zijn en kunnen dus worden toegepast in vochtige ruimtes zoals de badkamer of keuken. Ook staat duurzaamheid centraal. De collectie bevat een serie stoffen die voor 40% gemaakt is van gerecyclede PET-flessen. Meer dan de helft van de stoffen heeft de Cradle to Cradle Bronze-certificering. En bovendien hebben bijna alle stoffen het Oeko-Tex100 certificaat . Genoeg duurzame opties dus!

  Met plissé- en dupligordijnen kan flink worden gevarieerd. Met de optie 'stofpakket vrij' kan het gordijn niet alleen van boven naar beneden bewegen maar ook andersom. Zo kunnen lichtinval en privacy gemakkelijk worden gecombineerd. Ook zijn ze geschikt voor de meest bijzondere ramen, van dakramen tot ronde en schuine ramen.

www.bece.nl www.b-cinternational.com

nieuws, interieur, raamdecoratie, plissé, dupli, transparant, gordijnen, doorschijnend, duurzaam, cradletocradle, Pet-fles, vochtbestendig, woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer, pastelkleur, montage, #bece, #oekotex, #bencraamdecoratie, #bczonwering, #bcinternational

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.